FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.42 // 22.10.2020

​Näin asetelmat Veikkausliigassa muuttuivat torstain myötä

​Näin asetelmat Veikkausliigassa muuttuivat torstain myötä

SJK ja FC Lahti taistelevat vielä tiukasti paikasta kuuden joukossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigassa pelattiin torstaina viisi ottelua ja runkosarjaa on pelaamatta enää kaksi siirrettyä ottelua ja päätöskierros.

Taistelu mestaruudesta, mitalisijoista, europaikoista ja säilymisestä toki jatkuu vielä Mestaruussarjassa ja Haastajasarjassa, mutta runkosarjan osalta joukkueet voi nyt laskea kolmeen kastiin.

Mestaruussarjassa jatkavat varmuudella HJK, KuPS, FC Inter sekä torstain voitoillaan paikkansa kuuden joukossa sinetöineet FC Honka ja Ilves. Varaa hengähtämiseen ei kuitenkaan ole, sillä isoja sijoituksia ratkotaan vielä kauden viimeisen kuukauden aikana ja jokainen piste merkitsee.

Taistelu kuuden joukkoon jatkuu vielä kolmikon FC Lahti, HIFK ja SJK kesken ja jaossa on siis vielä yksi paikka. Kolmikosta vahvimmilla on tällä hetkellä FC Lahti. Toisaalta SJK:lla on vielä kaksi ottelua pelaamatta ja paljon ratkeaa joka tapauksessa runkosarjan päätöskierroksen ottelussa FC Lahti – HIFK.

Haastajasarjassa kausi jatkuu varmuudella FC Hakan, IFK Mariehamnin, TPS:n ja RoPS:n osalta. RoPS:n tilanne sarjataulukon hännillä on jo todella vaikea ja TPS on tällä hetkellä vahvin ehdokas karsijan paikalle. Edellä mainitusta paikasta kuuden parhaan joukosta taistelevasta kolmikosta Haastajasarjaan jäävä kaksikko on käytännössä jo kuivilla putoamisen ja karsimisen suhteen, mutta muuten Haastajasarjaankin jää pelattavaa takuuvarmasti.

vko.48 // 2.12.2020
Lisää uutisia