FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.42 // 22.10.2020

FC Lahden kiri ei riittänyt – ”Olen silti ylpeä toisesta puoliajastamme”

FC Lahden kiri ei riittänyt – ”Olen silti ylpeä toisesta puoliajastamme”

Ilir Zeneli harmitteli ensimmäisen puoliajan virheitä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti kärsi taistelun jälkeen 2-1-tappion FC Hongalle sateisessa Tapiolassa. FC Lahden ainokaisen iski Jasin Assehnoun. Hongan Macoumba Kandji osui maalipuiden väliin ja kotijoukkueen toinen osuma merkittiin FC Lahden omaksi maaliksi.

Ottelun jälkeen FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli oli pettynyt tulokseen. Hän manasi ensimmäisen jakson pieniä virheitä. Toisaalta Zeneli oli tyytyväinen joukkueen toisen jakson heräämiseen.

- Haimme aloituskokoonpanoon tuoreita jalkoja, energiaa ja annoimme näytönpaikkoja. Onnistuimme ensimmäisellä jaksolla joissain asioissa ja joissain emme. Välimme kasvoivat liian isoiksi. Toisella jaksolla onnistuimme muuttamaan asioita ja paransimme. Emme kuitenkaan pystyneet luomaan riittävästi maalipaikkoja. Toki paikkamme olisivat riittäneet tasoitusmaalin tekemiseen. Tarvitsemme lisää määrätietoisuutta, rohkeutta ja rauhallisuutta. Nyt puskimme päin seinää. Olen silti ylpeä toisesta puoliajastamme, Zeneli mietiskeli lahtelaisten sivuilla.

Lisää uutisia