AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 22.10.2020

"Ei ole tietenkään mitkään hyvät fiilikset" - TPS-kippari pettyi tappioon

"Ei ole tietenkään mitkään hyvät fiilikset" - TPS-kippari pettyi tappioon

Sami Rähmönen myönsi Interin olleen tehokas. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter voitti kauden toisen Turun derbyn puhtaasti 3-0. Inter käänsi pelin edukseen käytännössä jo reilussa vartissa.

Kotijoukkue sinetöi vahvan avausjaksonsa aivan puoliajan lopulla syntyneellä kolmannella maalillaan. Taistelu pisteistä oli siinä, vaikka TPS:n työmoraali piti hienosti loppuun asti ja joukkue piti nollan omassa päässään toisella puoliajalla.

- Ei ole tietenkään mitkään hyvät fiilikset, kumpikin lähti tätä ottelua voittamaan. Kumpikin pisti myös kaiken peliin ja nyt kävi näin.

- Ei meillä pelillisesti avausjaksolla niin suurta hätää ollut kuin numerot ehkä näyttävät. Inter rankaisi surutta omista paikoistaan, TPS-kapteeni Sami Rähmönen summasi paikalliskamppailun ratkaisseen ensimmäisen puoliajan.

Liikaa tappiota ei kuitenkaan jäädä TPS-leirissä suremaan, vaan katse on jo tulevassa sunnuntaissa.

- Nyt on niin tiukka tahti päällä, että ei tässä ehdi tätäkään peliä liian kauan ihmettelemään. SJK:ta lähdetään sunnuntaina tietenkin voittamaan ja pitää siirtää katseet nopeasti jo sinne suuntaan. Tämä peli oli nyt tässä ja näillä mennään, Rähmönen kuittasi.

Lisää uutisia