FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.42 // 20.10.2020

Ykkösessä nousutaistelu jatkuu jännittävänä

Ykkösessä nousutaistelu jatkuu jännittävänä

AC Oulu johtaa Ykköstä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ykkösen loppukaudesta on tulossa kutkuttava jännitysnäytelmä, kun kolme joukkuetta taistelee tiukasti noususta.

Ykkösessä pelattiin tiistaina kolme ottelua ja noususta taistelevat KTP sekä FF Jaro olivat myös tositoimissa. Ennen illan kamppailuita AC Oulu piti kärkipaikkaa kuuden pisteen erolla KTP:hen ja Jaroon, mutta oululaisilla oli kaksi peliä enemmän pelattuna kuin KTP:llä ja yksi enemmän kuin Jarolla. AC Oulu oli lauantaina voittanut Gnistanin 2-1.

KTP ja Jaro ottivat lauantaina elintärkeät pisteet noustuaan tappioasemasta voittoihin.

KTP vieraili MP:n luona ja nappasi 3-2 (0-1)-voiton. KTP meni Jiri Haikosen maalilla johtoon 29. minuutilla, mutta KTP nousi ennen tunnin täyttymistä tasoihin Zakaria Beglarishvilin osumalla. Kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa Michael Ogungbaro vei kotkalaiset johtoon. Juuso Tarvainen kuittasi tasoihin heti neljä minuuttia myöhemmin. KTP nousi kuitenkin vielä voittoon Anton Eerolan viimeisen minuutin maalilla.

FF Jaro joutui niin ikään punnertamaan itsensä tappioaseman jälkeen 3-2 (3-1)-voittoon SJK Akatemian vieraana. SJK Akatemia meni johtoon viidennellä minuutilla, mutta Joni Remesaho teki nopeassa tahdissa kaksi maalia nostaen jeppisläiset johtoon. Axel Vidjeskog lisäsi johtoa vielä ensimmäisen puoliajan lopussa. SJK kavensi Jeremiah Strengin maalilla, mutta Jaro nappasi tärkeät pisteet.

AC Oulu johtaa nyt sarjaa ja KTP sekä Jaro seuraavat kolmen pisteen perässä. KTP:lla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Seuraavalla kierroksella Jaro saa KTP:n kotikentälleen ja AC Oulu isännöi MP:tä.

Lisää uutisia