FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.42 // 20.10.2020

Piste kelpasi Hakan Fribergille Lahdesta – ”Puolustimme mielestäni tosi hyvin”

Piste kelpasi Hakan Fribergille Lahdesta – ”Puolustimme mielestäni tosi hyvin”

Niklas Fribergille piste kelpasi FC Lahti -ottelusta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka pelasi kolmannen tappiottoman ottelunsa peräkkäin tasatessaan pisteet maanantaina FC Lahden kanssa maalittomalla tasapelillä. Nollapeli oli Hakalle samalla kauden toinen.

Lahden ja Hakan välisen ottelun olosuhteet olivat vähintäänkin haastavat. Taivaalta tuli räntää ja luonnonnurmi oli erittäin liukas.

- Olosuhteet olivat kyllä huonot. Kenttä oli niin liukas, ettei mitään hienouksia nähty. Pääasiassa pyrimme vain pysymään pystyssä ja pelaamaan mahdollisimman riskittömästi. Hyökkäyspelimme oli onnetonta, mutta niin se oli Lahdellakin. Piti vain yrittää, ettei menetetä kriittisissä paikoissa palloa eikä pelaa riskialueille. Vaikka olisi ollut rugbynappulat jaloissa, niin silti olisi ollut turvallaan. Pisteeseen täytyy siinä mielessä olla tyytyväinen, Friberg perkasi maanantaista ottelua FC Hakan sivuilla.

Vaikka kummallekaan joukkueelle ei merkitty ottelussa yhtään laukausta maalia kohti, joutui puolustuksessa olemaan tarkkana.

- Puolustimme mielestäni tosi hyvin. Ei ollut kuitenkaan helppoa, sillä mitä vain voi tapahtua. Yksi liukastuminen väärässä paikassa olisi saattanut avata vastustajalle maalipaikan. Koko ajan piti olla varuillaan.

FC Haka matkaa seuraavaksi torstaina KuPS:n vieraaksi.

Lisää uutisia