FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.42 // 19.10.2020

Johansson iloitsi TPS:n ilmeestä: "Olen todella tyytyväinen siihen miten pelattiin"

Johansson iloitsi TPS:n ilmeestä: "Olen todella tyytyväinen siihen miten pelattiin"

TPS:lla oli aihetta juhlia. (Kuva: Tiina Pirilä / TPS)

TPS otti maanantaina kotonaan komean 4-1-voiton RoPS:sta ja kohteli asemiaan sarjataulukossa.

TPS meni jo avausjaksolla 3-0-johtoon ja piti ottelun sen jälkeen varmasti hallussaan.

- Olen todella tyytyväinen siihen, miten me pelattiin. RoPS on hyvin syöttelevä joukkue, vaikka ne taulukossa onkin siellä alhaalla.

- Me tiedettiin ennakkoon aika hyvin, miten RoPS yritti murtaa meidän puolustusta. Tehtiin töitä todella ahkerasti omassa puolustusmuodossa ja kun voitettiin pallo, niin sitten mentiin ja myös tulosta tuli, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson analysoi helpottuneena.

Johansson kuitenkin painotti, että voitto ei todellakaan tullut helposti, vaan ihan puhtaasti raa´an työn kautta. Hän suitsutti nyt myös joukkueensa pallollista peliä.

- Tänään piti tehdä todella paljon kuitenkin töitä, meillä oli hyvin kärsivällisyyttä. Pallollisen peli pitää olla tehokasta ja sen pitää myös johtaa johonkin. Tänään tehtiin neljä maalia ja olen ensimmäiseen 70 minuuttiin erittäin tyytyväinen, Johansson summasi.

- Lisäksi meillä oli hyviä erikoistilanteita ja erinomaisia vastahyökkäyksiä. Ja nyt saatiin pidettyä sitä palloa hyökkäysalueella. Loppu meni vähän sellaiseksi pelailuksi, mutta pelejä tulee niin kovaa tahtia, että on pakko tehdä järkeviä vaihtoja ja miettiä myös jo seuraavaakin peliä, Johansson vielä muistutti.

vko.48 // 2.12.2020
Lisää uutisia