FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.41 // 18.10.2020

Wiss harmitteli Ilveksen tappiota – ”Pienestä oli kiinni”

Wiss harmitteli Ilveksen tappiota – ”Pienestä oli kiinni”

Ilves ei hyvistä paikoista huolimatta onnistunut maalinteossa. (Kuva: Juha Tamminen )

Ilves joutui tunnustamaan FC Interin paremmakseen, kun turkulaiset hakivat Ratinasta pisteet 2-0-voitolla. Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss näki, että pelin suunta oli molempien käännettävissä etenkin ensimmäisen jakson perusteella.

Ilveksellä oli ottelussa omat etsikkohetkensä, mutta Inter käytti omat paikkansa hyödykseen. Interin molemmat maalit viimeisteli Filip Valencic. Ensimmäinen syntyi toisen puoliajan alussa ja toinen ottelun loppuhetkillä.

– Alku oli hyvinkin tasainen. Tarkkaa peliä ja molemmilla oli omat hetkensä. Jos jompikumpi olisi tehnyt maalin, niin peli olisi lähtenyt jo aiemmin valumaan johtajien suuntaan. Tällä kertaa Inter sai edun, Wiss pohtii Ilveksen sivuilla.

Sinimustien kliininen viimeistely sai vaakakupin heilahtamaan turkulaisten eduksi.

– Heidän maaleissaan nostimme linjaa ja yritimme kontrolloida vastustajaa, mutta siinä tehtiin pieniä virheitä ja kaveri rankaisi taidolla. Pienestä oli kiinni.

– Oli meilläkin mahdollisuus ottaa peli komentoon. Muun muassa Järvisellä ja Jairilla oli vetopaikat, niistä vain pitäisi napsahtaa taululle merkintä. Ei auta kuin nollata tämä ja onnistua SJK-pelissä paremmin, Wiss päättää.

Lisää uutisia