FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.41 // 18.10.2020

Wiss ei muistele edellistä Inter-ottelua: "Paljon on ehtinyt virrata vettä Tammerkoskessa"

Wiss ei muistele edellistä Inter-ottelua: "Paljon on ehtinyt virrata vettä Tammerkoskessa"

"Jallu" painottaa luottoa omaan tekemiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves saa vieraakseen sunnuntaina FC Interin ottelussa, jossa kummallakin riittää panosta mitaleita ja europaikkoja ajatellen.

Viimeksi heinäkuussa Turun sinimustat olivat sangen tylyjä isäntiä Kupittaalla. Loppulukemat 5–1 lähettivät tupsukorvat mielet matalina kotimatkalle. Ilveksen verkkoon ennenkin osunut Timo Furuholm paukutti tuolloin hattutempun. TPS-taustaisen Ilari Mettälän ainokainen jäi laihaksi lohduksi.

– Emme ole muistelleet viime Inter-matsia. Kesästä on pitkä aika ja paljon on ehtinyt virrata vettä Tammerkoskessa. Jokaisessa seurassa on tässä välissä ollut muutoksia, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kuvailee.

Wiss ei toki lähde lainkaan aliarvioimaan sunnuntain vastustajaa. Inter osoitti viikolla vaarallisuutensa kukistamalla kärkipaikalla keikkuneen KuPS:n.

– Tiedostamme tietysti, että Inter on vahva joukkue. Uusia pelaajiakin on tullut. Heillä on paljon taitavia yksilöitä etenkin yläalueella.

- Meiltä pitää silti löytyä luotto omaan tekemiseen, vaikka jossain kohtaa peliä näyttäisikin hankalalta, Wiss painottaa.


Ilves - FC Inter Ratinan Stadionilla sunnuntaina 18.10. kello 16.00.

Lisää uutisia