FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.41 // 18.10.2020

​"Hieno revanssi" – Koskela kiitteli HJK:n esitystä Stadin derbyssä

​"Hieno revanssi" – Koskela kiitteli HJK:n esitystä Stadin derbyssä

Toni Koskela oli tyytyväinen HJK:n ilmeeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK oli vahvasti niskan päällä sunnuntaisessa Stadin derbyssä ja sai lopulta myös tulosta HIFK:n sitkeän vastarinnan taituttua.

Maalihanat auki saatuaan HJK paineli selkeään 3-0-voittoon. HJK:n päävalmentaja Toni Koskela antoi reilusti tunnustusta joukkueelle hyvästä esityksestä.

– Hieno revanssi derbyssä meille erinomaisen viikon päätteeksi. Se oli meiltä kaiken kaikkiaan hyvä esitys väsyneenä, Koskela kehui.

- Mitä pidemmälle ottelu eteni, niin sitä matalammalle lähemmäs omaa maaliaan saatiin HIFK painettua. Sitten yleensä on ajan kysymys, koska aukeaa maalipaikkoja.

Koskela näki yhtenä ratkaisun avaimena materiaalin. HJK:lta löytyi vaihdosta kovan kaliiberin pelaajia kääntämään ottelun.

– Loppujen lopuksi tänään meille pelin ratkaisi laadukas penkki. Saimme sieltä tuoreita jalkoja ja sitä kautta myös laatua viimeisiin ratkaisuihin. Ainoa negatiivinen asia tänään oli Murin vamman uusiutuminen.

- Nyt saadaan onneksi yksi päivä enemmän aikaa levätä, koska monella pelaajalla on ollut todella tiukka ohjelma viimeiset päivät, sanoi Koskela.

Lisää uutisia