FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.41 // 18.10.2020

Erlandsen harmitteli KuPS:n tehottomuutta – ”Emme luoneet tarpeeksi tilanteita”

Erlandsen harmitteli KuPS:n tehottomuutta – ”Emme luoneet tarpeeksi tilanteita”

Arne Erlandsen antoi tunnustusta Hongalle. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS koki toisen peräkkäisen tappionsa, kun FC Honka kävi Kuopiossa ryöstöretkellä 2-0-voitolla. KuPS:lla oli myös omat paikkansa ottelussa, mutta tällä kertaa joukkue ei onnistunut maalinteossa.

KuPS-valmentaja Arne Erlandsen kiitteli pelaajien taistelutahtoa ja harmitteli hyödyntämättä jääneitä mahdollisuuksia.

- 0-1-maalin jälkeen me tietenkin jahtasimme tasoitusta 1-1:een. Me emme onnistuneet siinä. Me haluamme tehdä maaleja jokaisessa ottelussa, tänään ei tehty ja hävisimme, valmentaja totesi KuPS:n sivuilla.

- Paljon meidän pitää tehdä töitä tilanteiden ja maalien eteen. Honka pelasi kuten me odotimmekin. Me voitimme paljon palloja, mutta emme luoneet tarpeeksi tilanteita ns. isoihin maaleihin. Palloja tuli vastustajan boksiin paljon, mutta ne tulivat vähän myöhässä ja Honka ehti alas puolustamaan. Honka puolustaa omaa boksia hyvin. Honka on hyvä joukkue ja on ehkä paras joukkue Suomessa pelaamaan tuollaisella tyylillä, Erlandsen sanoi.

Runkosarjaa on jäljellä vielä kaksi ottelukierrosta ja kuopiolaiset kohtaavat ensi torstaina liiganousija FC Hakan.

- Pelaajat ovat tehneet kovasti töitä koko vuoden ja tekevät kovasti töitä jokaisessa ottelussa. Lisää liikkumista tarvittaisiin. Meillä oli tänään paljon puolitilanteita, pienet marginaalit olivat tänään Hongan puolella. Me prässäämme kovaa ja joskus vastustaja onnistuu pelaamaan sen ohi, valmentaja arvioi sunnuntain ottelun pelitapahtumia.

Lisää uutisia