FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.41 // 17.10.2020

​"Tämä on se mielenkiintoisin vierasreissu" – SJK:n Keaton Isaksson palaa tutulle stadionille

​"Tämä on se mielenkiintoisin vierasreissu" – SJK:n Keaton Isaksson palaa tutulle stadionille

Keaton Isaksson pelasi Grönvittissä puolitoista kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

Täksi kaudeksi IFK Mariehamnista SJK:n riveihin siirtynyt Keaton Isaksson pääsee sunnuntaina tuttuihin ympyröihin, kun seinäjokelaiset matkaavat Maarianhaminaan.

Isaksson pelasi Grönvitt-paidassa kaudet 2018 ja 2019, kunnes siirtyi täksi kaudeksi SJK:n riveihin. SJK:n pelaajista Walter Viitala ja Robin Sid ovat niin ikään entisiä IFK Mariehamn pelaajia.

– Ahvenanmaalle on kyllä kiva päästä takaisin käymään. Kun otteluohjelma julkaistiin, niin tämä peli oli itselle se mielenkiintoisin vierasreissu. Harmi ettei päästy sinne kesällä käymään, sillä Marianhamina kuuluu selvästi Suomen parhaisiin kesäkohteisiin. Joukkueessa on myös monta hyvää ystävää, joita on mukava päästä taas tapaamaan.

- Siellä on myös joukkueen takana aina kova kotikannustus, mikä tekee pelistä varmasti vaikean, ja heidän pelitapansa on muuttunut siitä mitä se oli, kun itse siellä pelasin. Hyvällä fiiliksellä on tätä peliä kyllä odottanut, Isaksson kertoo.

Mistään nostalgiamatkasta tai vanhojen kavereiden tapaamisesta ei silti sunnuntaina ole kysymys.

– Kolme pistettä on kuitenkin ainoa asia mitä me lähdetään sieltä hakemaan. Me tarvitaan pisteitä, jotta päästään yläloppusarjaan, ja muu lopputulos olisi iso pettymys. Luotto on kova, että homma klaarataan ja että löydämme itsemme sieltä kuuden parhaan joukosta, kun runkosarja loppuu.

- Olisi tosi hienoa jos muutama Kloppikin pääsisi meidän tueksi Maarianhaminaan, sanoo Isaksson.

IFK Mariehamn – SJK Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 18.10. kello 16.00.

Lisää uutisia