AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.41 // 17.10.2020

HJK-luotsi Koskela: "Turha vielä puhua, että mestaruus on kahden kauppa"

HJK-luotsi Koskela: "Turha vielä puhua, että mestaruus on kahden kauppa"

Toni Koskela odottaa tiukkaa mestaruustaistelua. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK siirtyi viikonlopun alla Veikkausliigan kärkipaikalle maalieron turvin ohi KuPS:n haettuaan 2-1-voiton SJK:sta.

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen torstaina Seinäjoella.

– Kamppailu SJK:ta vastaan oli meiltä vahva esitys. Se näytti kärkijoukkueen pelaamiselta, minkä paikan me torstain pelien perusteella sitten otimmekin.

Julkisuudessa on jonkin verran spekuloitu koronatilanteen vaikutuksia eri pallosarjoihin. Koskela ei halua lähteä tähän.

– Itse orientoidun niin, että meillä on kahdeksan peliä jäljellä. Ei tässä kannata vielä puhua edes siitä, että mestaruus olisi kahden kauppa. FC Inter on varmasti vielä eilisen voiton myötä mukana taistelussa kirkkaimmista mitaleista.

Yksi asia on kuitenkin varma edessä sunnuntaina olevan Stadin derbyn alla. Maaottelut ja toisaalta HIFK:n pelikieltotilanne laittavat molemmat valmentajat miettimään kokoonpanojaan normaalia enemmän.

– Meillä on ollut sen verran pelaajia maaotteluedustuksissa, että tietenkin meidän otettava pelaajien rasitustasot huomioon. HIFK:n tilanne on kuitenkin ehkä hankalampi, koska heillä on niin monta pelaajaa pelikiellossa, mm. Mero, Patronen ja Mattila.

- Pelin luonne on todennäköisesti aika samanlainen kuin viimeksi. Meidän on vain oltava paljon terävämpiä puolustuspelissämme niissä tilanteissa, kun HIFK pääsee iskemään vastaan, Koskela sanoo.


HJK – HIFK Bolt Arenalla sunnuntaina 18.10. kello 16.00.

Lisää uutisia