FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.41 // 16.10.2020

TPS:n Rasmus Holma harmitteli: "Haka oli kliinisempi ja käytti paikkansa"

TPS:n Rasmus Holma harmitteli: "Haka oli kliinisempi ja käytti paikkansa"

Rasmus Holma puskee TPS:n tasoitusmaalin. (Kuva: Juha Tamminen)

Valkeakosken Tehtaan kentällä pelattiin perjantaina suurten panosten ottelu FC Hakan ja TPS:n välillä. Haka voitti TPS:n syyskuun alussa Kupittaalla ja se toisti saman tempun perjantai-iltana kotonaan lukemin 2-1.

Haka oli todella tehokas, vaikka kentällä mentiin pääasiassa TPS:n tahtiin. Ottelu oli myös varsin kuuma, vaikka kortteja ei nähty montakaan. Puhumattakaan ulosajoista.

- Tämä oli sellainen tasainen vääntö, jossa Haka oli kliinisempi ja käytti ne paikkansa. Tämä oli tietysti todella tärkeä matsi ja totta kai harmittaa todella paljon. Siihen tahtiin tässä kuitenkin mennään, että ei tätä kauan ehdi murehtia.

- Nyt pian palauttelemaan ja otetaan maanantaina sitten ne kolme pinnaa, TPS:n tasoituksen puskenut Rasmus Holma puhalteli pelin jälkeen.

Tasoituksen jälkeen mentiin lujaa suuntaan ja toiseen, kunnes Haka sai paikkansa 79. minuutin kohdalla. Jami Kyöstilä sai pallon oikeassa kulmassa ja syötti pelivälineen suoraan Salomo Ojalalle, joka ampui pallon TPS-maalin etukulmasta sisään.

TPS yritti koko ottelun lopun vimmatusti tasoitusta, mutta rahkeet eivät vaan siihen enää riittäneet.

- Olihan se viihdyttävä matsi varmaan ja mentiin lujaa päästä päähän. Maalit nämä pelit kuitenkin ratkaisevat. Jos ei pystytä treenaamaan yhdessä kahteen viikkoon, niin näkyyhän se jossain. Ei senkään taakse voi kuitenkaan mennä.

- Oltiin kuitenkin fyysisesti ihan valmiita ja meillä oli enemmän maalipaikkoja, jos nyt lukumääriä katsotaan, Holma vielä manasi.

Lisää uutisia