FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.41 // 15.10.2020

RoPS:n Mannila tietää FC Lahden hyökkäyspään vaarallisuuden – ”Siellä on taitavia pelaajia”

RoPS:n Mannila tietää FC Lahden hyökkäyspään vaarallisuuden – ”Siellä on taitavia pelaajia”

Mikko Mannila varoittaa FC Lahden hyökkäyksestä. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS kohtaa torstaina kotikentällään FC Lahden. RoPS:n päävalmentaja Mikko Mannila on tietoinen FC Lahden hyökkäyskaluston vaarallisuudesta.

FC Lahden hyökkäyspää on esittänyt tällä kaudella parhaimmillaan hienoja otteita. Joukkueen maalivastuuta jakaa muun muassa RoPSiakin edustanut Vahid Hambo, jonka lisäksi Mannila nosti esiin Pikkuhuuhkajistakin tutun Jasin Assehnoun ja ranskalaisen Dimitry Imbongon.

- Siellä on taitavia pelaajia ja muutama hyvä target-hyökkääjä: Hambo ja Imbongo. Heidän lisäkseen Assehnoun on todella mielenkiintoinen pelaaja. Olen seurannut hänen kehitystään pitkään, Mannila kertoi RoPS:n sivuilla.

21-vuotias Assehnoun on iskenyt tällä kaudella kahdeksan maalia. Määrä oikeuttaa tällä hetkellä neljänteen sijaan Veikkausliigan maalipörssissä.

- Assehnoun löi mielestäni läpi jo viime vuonna, mutta tällä kaudella hän on saanut paremmin konkretisoitua vaaralliset hyökkäystekonsa tehoiksi. Hänet pitää huomioida todella tarkasti.

- Lahti on muutenkin onnistunut hyvin joukkueensa rakentamisessa. He ovatkin olleet hankala vastustaja jopa liigan tämän kauden parhaille joukkueille HJK:lle ja KuPSille.

RoPS-FC Lahti torstaina 15.10. Rovaniemen keskuskentällä kello 18.00 alkaen.

Lisää uutisia