FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.41 // 15.10.2020

RoPS-luotsi Mikko Mannila ei peitellyt: "Tulos on karmiva"

RoPS-luotsi Mikko Mannila ei peitellyt: "Tulos on karmiva"

Mikko Mannilalle jäi miettimistä. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS:n taistelu säilymisestä Veikkausliigassa koki kovan kolauksen FC Lahdelle kärsityn 0-4-tappion myötä.

Koko totuutta ottelusta numerot eivät kerro, sillä RoPS oli hyvin pelissä mukana avausjaksolla huolimatta kahdesta loukkaantumisten myötä tehdystä pakkovaihdosta, kunnes FC Lahti pääsi aivan tauon alla johtoon rangaistuspotkusta.

- Ensimmäisen jakson puolustamisessa oli paljon hyvää. Mutta kun maaleja tulee, se muuttaa myös psyykkistä tilaa, RoPS:n päävalmentaja Mikko Mannila kertasi.

Vieraiden toisen maalin jälkeen RoPS suoritti kerralla kolme viimeistä vaihtoaan ja haki takaa-ajoa pienellä riskilläkin.

- Emme pystyneet näyttämään sitä intohimoa, että olisimme kavunneet takaa-ajoon. Saimme muutaman kerran pallon boksiin ja muutamia hyviä hetkiä, Mannila harmitteli.

- Tulos on karmiva. Mutta joskus käy niin, että tulee ennakoimattomia loukkaantumisia, oma game plan murenee ja tulee helppoja maaleja.

RoPS:n taistelu kuitenkin jatkuu. Jo ensi viikon maanantaina joukkue kohtaa vieraissa tämän hetken päävastustaja Turun Palloseuran.

- Onneksi seuraava ottelu tulee nopeasti. Huomenna alamme jo valmistautumaan TPS:n kohtaamiseen, Mannila kertoo.

- Seuraavat päivät meidän täytyy työskennellä todella intohimoisesti ja myös näyttää sitä intohimoa toisillemme. Sitä kautta ne hyvätkin asiat tulee.

Lisää uutisia