FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.41 // 15.10.2020

KuPS-leirissä petyttiin: "Tällaista jalkapallo on, häviöön pettyy aina"

KuPS-leirissä petyttiin: "Tällaista jalkapallo on, häviöön pettyy aina"

Arne Erlandsenin KuPS teki hukkareissun Turkuun. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan tämän syksyn tiukka mestaruustaistelu sai torstai-iltana jälleen uutta väriä, kun FC Inter onnistui kukistamaan sarjajohdossa olleen Kuopion Palloseuran Veritas Stadionilla numeroin 2-0.

KuPS ei onnistunut tällä kerralla hyödyntämään omia tilaisuuksiaan ja yhdeksän ottelun mittainen pitkä tappioton putki katkesi siten Turussa.

- Tämä oli tiukka ottelu, jossa molemmilla joukkueilla oli vähän tilanteita. He tekivät omista tilanteistaan kaksi maalia ja voittivat. Aina pettyy kun ei voita, me tiesimme että Inter on hyvä joukkue ja tämä oli tiukka peli. Meidän pitää luoda enemmän maalitilanteita seuraavassa ottelussa. Tällaista jalkapallo on, häviöön pettyy aina. Meidän pitää vaan jatkaa kohti seuraavaa ottelua ja me tietenkin yritämme voittaa seuraavan pelimme sunnuntaina, KuPS-valmentaja Arne Erlandsen toteaa seuransa verkkosivuilla.

Kuopiolaisten värikäs Veikkausliigakausi jatkuu sunnuntaina 18.10. omalla kotiareenalla espoolaista FC Honkaa vastaan. Ottelu alkaa kello 16.

Lisää uutisia