AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 15.10.2020

Ilveksen Wiss: "Hetken aikaa ylämäki näytti todella korkealta"

Ilveksen Wiss: "Hetken aikaa ylämäki näytti todella korkealta"

Jarkko Wiss sai nauttia Ilveksen voitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

Helsingissä nähtiin torstaina vaiherikas ottelu, kun Ilves nousi HIFK:ta vastaan maalin takaa-ajoasemasta 2-1 -voittoon.

Ottelun kaikki osumat nähtiin toisella puoliajalla.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss myönsi, että puoliajalta palatessa HIFK oli dominoiva.

– Eka jakso oli meiltä todella hyvä. Vähän laadukkaammalla syöttötyöskentelyllä olisi avautunut enemmän paikkoja pallollisena, Wiss pohtii Ilveksen verkkosivuilla.

– Toisen jakson alku oli heikko. Kaverin prässi rupesi toimimaan ylempänä. Emme osanneet lukea peliä ja purkaa prässiä oikein. Jäimme paineen alle ja he ansaitsivat maalinsa. Se roikkui ilmassa.

Ilves on ajoittain menettänyt otteensa ratkaisuhetkillä, mutta tällä kertaa rangaistusalueilla nähtiin tarvittava kliinisyys ja huolellisuus.

– Hetken aikaa ylämäki näytti todella korkealta. Onneksi meillä on laaja rinki. Saimme hieman muutoksia ja tuoretta jalkaa kentälle. Tärkeä tasoitus ja voittomaali tulikin juuri niin, kuin oli ajateltu. Hyvät suoritukset niihin paikkoihin, kun pitää ratkaista peli.

– Sarja on tasainen ja kyllä tästä jännittävä loppu tulee. Kuuden sakkiin olisi hyvä päästä ja mahdollisuudet siihen paranivat tällä tärkeällä voitolla, Wiss iloitsee.


Ilves-FC Inter Ratinan stadionilla sunnuntaina 18.10. kello 16.

Lisää uutisia