AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 15.10.2020

Hongan Tammilehto ei ole huolissaan voitottomasta putkesta - "Lisää aggressiivisuutta ja selkeämpiä ratkaisuja"

Hongan Tammilehto ei ole huolissaan voitottomasta putkesta - "Lisää aggressiivisuutta ja selkeämpiä ratkaisuja"

Duarte Tammilehto kaipaa hyökkäyspelaamiseen terävyyttä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka kohtaa torstaina kotonaan IFK Mariehamnin. Samalla espoolaiset hakevat paluuta voittojen tielle, sillä alla on neljä peräkkäistä peliä ilman täyttä pistepottia.

Ennen pientä taukoa Honka tasasi pisteet HIFK:n kanssa 1-1-numeroin. Honka hallitsi peliä HIFK:ta vastaan, mutta kotijoukkue pääsi johtoasemaan. Borjas Martin toi puskullaan Hongan aivan loppuhetkillä vielä tasoihin. Duarte Tammilehdon mukaan ottelusta löytyi paljon hyvää, mutta tietenkin myös parannettavaa.

– Selkein parannettava asia on tietenkin se, että saisimme voiton. Pystyimme pitämään HIFK:n miltei täysin poissa pelitilannepaikoilta. Päästimme yhden maalin, mutta saimme noustua lopussa vielä tasoihin. Peli oli mielestäni meillä jälleen kontrollissa ja loimme ihan tarpeeksi paikkoja voittoon. Meidän pitää saada vielä lisää aggressiivisuutta ja selkeämpiä ratkaisuja viimeiselle kolmannekselle. Silloin saamme vielä enemmän paikkoja maalintekoon, Tammilehto painottaa Hongan sivuilla.

– HIFK-ottelussa ja monissa edeltävissäkin otteluissa olemme puolustaneet erittäin vahvasti, ja sitä meidän tulee yhä jatkaa. Periaatteessa meidän pelaamisemme on oikein hyvällä mallilla ja kun viilaamme sitä vielä paremmaksi niin tuloksetkin paranevat, Tammilehto sanoo.


FC Honka-IFK Mariehamn torstaina 15.10. kello 18.30 Tapiolan Urheilupuistossa.

Lisää uutisia