FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.41 // 15.10.2020

"Hieno ilta ja voitto tänään" - Jose Riveiro iloitsi Interin esityksestä

"Hieno ilta ja voitto tänään" - Jose Riveiro iloitsi Interin esityksestä

Jose Riveiro saattoi nauttia torstai-illasta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter ilmoittautui vähintään haastajana mukaan mestaruustaisteluun kukistamalla torstaina kotonaan sarjakärki KuPS:n maalein 2-0.

Inter kaatoi jo kesällä KuPS:n Suomen Cupin puolivälierässä ja nyt voitto maistui vähintään yhtä makealta.

– Olen erittäin tyytyväinen siihen miten pelasimme tänään. Meillä oli vastassa Veikkausliigan paras joukkue tähän mennessä. He eivät ole hävinneet montaa peliä tällä kaudella. Näistä tappiosta kaksi he ovat kärsineet meille, totesi Jose Riveiro pelin päätyttyä.

Varsinkin ensimmäisen jakson pelaaminen sai Inter-luotsin tyytyväiseksi.

– Emme antaneet heille yhtään tilannetta ensimmäisellä jaksolla. Peli oli täysin kontrollissamme. Noudatimme pelisuunnitelmaa ja pystyimme tekemään heidän olonsa kentällä vaikeaksi, iloitsi Riveiro.

Toisen jakson KuPS-paineen Inter selvitti Riveiron mukaan tyylillä.

– He nostivat lisää pelaajia ylös ja siinä yksikin huolimaton pelaaminen tai keskittymisen herpaantuminen voi antaa heille maalitilanteen. Pelaajien keskittyminen oli kuitenkin korkealla tasolla läpi ottelun, eikä meillä lopulta ollut vaikeuksia pitää johtoasemaa loppuun asti, kiteytti Riveiro.

Pelaajien sitoutuminen kentällä oli espanjalaisen mukaan huippuluokkaa.

– Tämä kertoo paljon pelaajista ja siitä, kuinka sitoutuneita ja luottavaisia he ovat siihen, mitä yritämme tehdä. Hieno ilta ja voitto tänään, päätti Riveiro.

Lisää uutisia