AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 2.10.2020

Hongan Hatakka ennakoi: "Tulossa varmaan hyvinkin vauhdikas ottelu"

Hongan Hatakka ennakoi: "Tulossa varmaan hyvinkin vauhdikas ottelu"

Dani Hatakka lähtee HIFK-otteluun revanssimielellä. (Kuva: Juha Tamminen)

Perjantaina derbyssä yhteen iskevät FC Honka ja HIFK ovat tosiaan kohdanneet jo kerran tällä kaudella.

Honka hallitsi edellisessä ottelussa palloa ja loi enemmän tilanteita, mutta vain HIFK:n onnistuessa maalinteossa pisteet menivät punapaidoille 0-1 lukemin.

Honka miehittää perjantain otteluun lähtiessä Veikkausliigan sijaa neljä, HIFK löytyy ottelun vähemmän pelanneena kaksi sijaa alempaa kuudentena. Eroa joukkueilla on vain kolme pistettä, joten perjantaina jaossa on erittäin tärkeät sarjapisteet.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet kolme viimeisintä otteluaan samalla saldolla, kaksi tasapeliä ja tappio. HIFK kaatui viime ottelussaan SJK:n vieraana ja tasasi sitä ennen pisteet IFK Mariehamin ja FC Interin kanssa.

– Tulossa on varmasti ajoittain hyvinkin vauhdikas ottelu. Luottavaisin mielin voimme lähteä sitä pelaamaan. Meillä oli Haka-ottelussakin tuloksesta huolimatta paljon hyviä juttuja, Honka-puolustaja Dani Hatakka viittaa edelliseen otteluun.

- Ottelussa tulee varmasti paljon 1vs1-tilanteita. Meidän pitää olla tiiviinä, saada tuki lähelle ja sitä kautta pystymme toivottavasti pitämään nollan ja tekemään itse tarvittavat maalit, Hatakka kiteyttää.


HIFK-FC Honka Bolt Arenalla perjantaina 2.10. kello 18.30.

Lisää uutisia