AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.39 // 2.10.2020

HJK ja Bubacar Djaló käyttivät option - sopimus jatkuu kaksi vuotta

HJK ja Bubacar Djaló käyttivät option - sopimus jatkuu kaksi vuotta

Bubacar Djaló on HJK:n runkopelaajia. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK ja Bubacar Boi Djaló, 23, ovat sopineet kahden vuoden jatkosta. HJK käyttää sopimuksessa olleen option, joten Djaló on Klubin pelaaja kauteen 2022 asti.

Djaló tuli Klubiin Sporting Clube de Portugalin akatemiasta Lissabonista viime joulukuussa.

Fyysisesti vahva ja salakavalan nopea keskikentän ankkuri on lähes koko kauden kuulunut HJK:n vakiokokoonpanoon ja esittänyt kentällä vakuuttavia otteita dominoimalla keskikenttää voimalla, nopeudella ja itsevarmuudella. Veikkausliigaa Djaló on tällä kaudella pelannut 15 ottelussa ja ollut avauskokoonpanossa 12 kertaa.

– Hienoa päästä jatkamaan hyvin alkanutta projektia Bubacarin kanssa. Hän tuo pelaajana erityyppisen vaihtoehdon keskikentälle ja uskomme, että hän pystyy vielä kehittymään roolissaan, toteaa HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Bubacar Djaló on syntynyt Guinea-Bissaussa mutta muuttanut perheensä mukana Portugaliin jo seitsemänvuotiaana. Hänellä on sekä Guinea-Bissaun että Portugalin kansalaisuus.

Bubacar Djaló on tyytyväinen aikaansa HJK:ssa.

– Olen onnellinen, kun voin olla osa tätä hienoa seuraa. Luotan siihen, että cup-finaalin jälkeen juhlimme yhdessä kannattajien kanssa, vakuuttaa Djaló.


HJK kohtaa FC Interin Suomen Cupin finaalissa lauantaina 3.10. kello 14.00 Veritas Stadionilla.

Lisää uutisia