FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.39 // 29.9.2020

"Näytimme kentällä Interiltä" - Jose Riveiro tyytyväinen esitykseen

"Näytimme kentällä Interiltä" - Jose Riveiro tyytyväinen esitykseen

Jose Riveiro kehui Interin esitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter palasi Veikkausliigassa vakuuttavan esityksen jälkeen vihdoin voittojen makuun, voittamalla Veritas Stadionilla FC Lahden 3-0.

Interin maalit ottelussa tekivät Anthony Anna, Timo Furuholm ja Benjamin Källman. Peli-ilme ja tulos tyydyttivät myös valmennusjohtoa.

– Pelaajien asenne oli jälleen kohdallaan. Otti aikansa, ennen kuin saimme pelin rullaamaan. Teimme kuitenkin melkoisesti muutoksia joukkueeseen verrattuna edelliseen otteluun. Alun hakemisen jälkeen peli rullasi hyvin ja näytimme kentällä Interiltä, kiteytti päävalmentaja Jose Riveiro ottelun jälkeen.

Inter-luotsi lupaili edellisen ottelun jälkeen tähän otteluun maaleja. Niitä nähtiinkin, mutta tästä huolimatta kiitosta sai myös vahvasti kentällä esiintynyt Inter-puolustus.

– Pienen hakemisen jälkeen puolustimme hyvin. Lahdella ollut lopulta kuin yksi paikka tehdä maali. Varsinkin kaksinkamppailuissa olimme vahvoja, näki Riveiro.

Interin seuraava ottelu on edessä lauantaina, kun se kohtaa Veritas Stadionilla pelattavassa Suomen Cupin loppuottelussa HJK:n. Voitto Lahdesta antaa Riveiron mukaan hyvät lähtökohdat otteluun.

– Voitto nostaa itseluottamustamme. Otteet kentällä ovat olleet nousujohteiset viimeisen viikon aikana, joten voimme lähteä finaaliin luottavaisena, totesi Riveiro.

Lisää uutisia