FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.39 // 28.9.2020

"Iso voitto" - SJK:n voittomaalin iskenyt Joonas Lepistö iloitsi pisteistä

"Iso voitto" - SJK:n voittomaalin iskenyt Joonas Lepistö iloitsi pisteistä

Joonas Lepistö iski arvokkaan maalin. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK otti tärkeän voiton Veikkausliigassa ja nousi pisteen päähän Helsingin IFK:sta sekä kuuden parhaan joukosta kaatamalla helsinkiläiset maalein 3-2.

OmaSp Stadion sai nähdä huikean ottelun, jossa tapahtumia riitti. Paljon maaleja, kovaa kamppailua, upea vaparimaali ja kotijoukkueen voittomaali, jonka teki oma kasvatti Joonas Lepistö.

– Tuntui, että pääsin ihan hyvin peliin mukaan. Ekan jakson lopussakin oli pari kertaa tilanne, missä sain hyvin palloa jalkaan. Sitä kautta pääsin peliin hyvin sisään. Toisella jaksolla sitten parannettiin peliä siten, että päästiin hyvin maalipaikoille. Oltaisiin voitu enemmänkin tehdä, mutta hyvä kuitenkin, kun kolme maalia tehtiin. Iso voitto, sanoi SJK:n voittomaalin tehnyt Lepistö ottelun jälkeen.

– Vaihdot onnistuivat meiltä hyvin ja ne toi lisää energiaa. Siinä ennen maalia oli tilanne, missä Tuco veti ylärimaan, Isaksson pääsi vetämään ja mullekin tuli hyvä tontti siinä, mutta painoin suoraan veskaa päin. Onneksi onnistui sitten hetkeä myöhemmin, Lepistö jatkoi.

Maali oli Lepistölle kauden neljäs ja kaikki maalit ovat tuleet juuri kotikentällä OmaSp Stadionilla.

– Hyvältä tuntuu tehdä maali. Ilmeisesti minä teen vaan täällä kotona maaleja. Mutta ei kai siinä mitään. Hyvältä nämä tuntuu. On mahtava pelata, kun katsomosta tulee näin mahtava kannustus. Toivottavasti kuitenkin seuraava maali tulisi vieraissa Tepsiä vastaaan, nauroi Lepistö.

Lisää uutisia