FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 27.9.2020

Paha loukkaantuminen varjosti Ilveksen voitonjuhlia

Paha loukkaantuminen varjosti Ilveksen voitonjuhlia

Ilari Mettälä loukkaantui vakavasti sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves kaatoi sunnuntaina TPS:n Tampereella 4-0.

Kotijoukkueen voitonjuhlia varjosti Ilari Mettälän paha loukkaantuminen toisella puoliajalla.

Pari viikkoa sitten Janne Saksela mursi pohjeluunsa kaksinkamppailutilanteessa nappulakengän takerruttua Ratinan nurmeen taklauksen vastaanottamisen jälkeen. Valitettavasti Ilari Mettälä joutui lähes identtiseen tilanteeseen Aldayr Hernandezin kanssa. Kroppa rojahti nilkan päälle ikävästi.

– Olen tyytyväinen voitosta, mutta totta kai Mettälän tilanne jäi kaihertamaan takaraivoon. Aluksi Janne Saksela ja tämä on nyt toinen lyhyen ajan sisään. Näin heti, miten jalka jäi kovalla voimalla vinoon kehon alle. Ikävä kierre jatkuu, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss harmittelee seuransa verkkosivuilla.

– Kutsuin joukkueen koolle vaihtoa tehtäessä, jotta ajatus ei karkaisi. Reaktio on voimakas, kun joukkuekaveriin selvästi sattuu pahasti, mutta peli pitää silti pelata loppuun. Työ hoidetaan kunnolla ja ollaan sitten pelin jälkeen yhteyksissä ja tuetaan parhaamme mukaan.

Kaiken kaikkiaan sunnuntai-illan esitys oli vakuuttava ja osa pidempää jatkumoa.

– Tepsi sai Mettälän tilanteen jälkeen otetta ja kyllä se näkyi toisella jaksolla muutenkin, että he löivät "all in" ja emme olleet ihan niin niskan päällä. Ensimmäinen jakso olikin sitten ihan fantastinen. Aika dominoiva esitys ja onneksi saatiin siinä kaksi maalia alkuun.

– Pallo liikkuu kivasti ja uskallamme pelata. Kyllä tässä on jo useampi peli ollut oikein hyvää tekemistä. Tänään saatiin se materialisoitua voitoksi, Wiss toteaa.


KuPS-Ilves Kuopion Keskuskentällä maanantaina 5.10 kello 18.30.

Lisää uutisia