FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 26.9.2020

"HJK tekee esimerkillistä työtä ympäristön eteen"

"HJK tekee esimerkillistä työtä ympäristön eteen"

Kuva: Juha Tamminen

HJK:n ja Bolt Arenan ympäristövastuukumppanin Remeon yhteistyö mahdollistaa tehokkaamman jätteiden lajittelun ja kierrättämisen.

HJK:n ja Remeon yhteistyö näkyy konkreettisesti muun muassa Bolt Arenalle toteutettavissa kierrätyspisteissä, joista ensimmäinen pilottipiste toteutetaan syksyn 2020 aikana.

HJK julkaisi joulukuussa 2019 ympäristövastuuohjelman ja konkreettiset toimenpiteet hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Tavoitteena on pienentää päästöjä vuoden 2020 aikana 20 prosenttia, ja loput päästöistä hyvitetään EU:n päästökaupan kautta. HJK:n tähtäimessä ovat kokonaan hiilineutraalit edustusjoukkueet vuoteen 2025 mennessä.

– HJK on panostanut vahvasti kumppaniyhteistöissään ympäristövastuullisiin konkreettisiin tekoihin ja olemme todella iloisia saadessamme Remeon kumppaniksemme mukaan tähän tarinaan, kertoo HJK Helsingin myyntipäällikkö Esko Villman helsinkiläisten verkkosivuilla.

HJK on edennyt tavoitteissaan vuoden 2020 aikana vahvasti, esimerkiksi HJK:n edustusjoukkueiden ottelutapahtumat ovat tällä hetkellä hiilinegatiivisia.

– HJK tekee esimerkillistä työtä ympäristön eteen, ja on etuoikeus saada olla mukana tukemassa tätä ympäristövastuullista toimintaa. Lisäksi pääsemme yhdessä innovoimaan keinoja, joiden avulla ympäristövastuutyö näkyy konkreettisesti arjessa, toteaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina LuotoRemeo Oy:stä.

Yksi konkreettinen askel yhteistyössä on maanantaina 28.9. järjestettävä Ympäristövastuullista yhteistyötä -seminaari, johon myös Remeo osallistuu yhtenä HJK:n kumppanina. Seminaarin avaa HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti ja EU:n tervehdyksen tuo europarlamentaarikko Ville Niinistö virtuaalisesti suoraan Brysselistä.

Lisää uutisia