FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 25.9.2020

Ykkösen kärkikolmikko tasapisteissä

Ykkösen kärkikolmikko tasapisteissä

AC Oulu koki toisen peräkkäisen tappionsa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ykkösen viikonlopun kierros käynnistyi kahdella kärkiottelulla ja sarjassa tilanne on todella kutkuttava, kun kärkikolmikko on tasapisteissä.

Sarjakärjessä kierrokselle lähtenyt AC Oulu koki toisen peräkkäisen tappionsa, kun FF Jaro oli kotikentällään vahvempi 2-0-numeroin. Jaro ratkaisi ottelun aivan lopussa, kun ensin 90. minuutilla Wilterlynd Inalien vei pietarsaarelaiset johtoon ja kolmannella lisäaikaminuutilla Axel Vidjeskog sinetöi Jaron voiton.

KTP nousi maalieron turvin sarjakärkeen kaadettuaan kotonaan sarjassa neljäntenä olevan EIF:n 3-2. KTP latasi kolme maalia jo heti avausjaksolla David Ramadingayen, Thomas Agyirin ja Anton Eerolan toimesta. EIF nousi miehen ylivoimalla vielä maalin päähän Joona Tapanin ja Zacharias Ekströmin maaleilla, mutta KTP nappasi pisteet.

KTP, AC Oulu ja FF Jaro ovat nyt tasapisteissä sarjan kärkipaikalla. Kotkalaisilla on kuitenkin yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Lisää uutisia