FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 25.9.2020

Pennanen piti KuPS:n jatkopaikkaa ansaittuna – ”Me olimme parempi joukkue”

Pennanen piti KuPS:n jatkopaikkaa ansaittuna – ”Me olimme parempi joukkue”

Petteri Pennanen oli tyytyväinen voittoon. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS eteni hienosti Eurooppa-liigan pudotuspelikierrokselle voittamalla torstaina FK Suduvan 2-0. KuPS:n Petteri Pennanen piti voittoa ansaittuna.

Pennasen mielestä KuPS oli ottelun alun jälkeen niskan päällä.

- Pelin alku oli jopa omituinen. Siinä haettiin asemia molemmin puolin, selkeä 5-3-2 meillä oli vastassa ja siinä haettiin alkuasetelmia. Kaverilla oli pari pahaa hässäkkää, sen jälkeen peli oli meidän kontrollissamme ja me olimme parempi joukkue, mainion ottelun pelannut Pennanen totesi kuopiolaisten sivuilla.

Pennanen piti avausmaalia ottelun lopputuloksen kannalta tärkeänä.

- Oli haastava peli, tuntui kuitenkin siltä että me olimme 1-2 askelta parempia. 1-0 oli meille tärkeä maali, kaveri oli siinä vaiheessa vähän niskan päällä ja maali tuli vähän yllättäen. Maalit tulevat yleensä yllättäviin paikkoihin ja niin nytkin. Monen vuoden prosessin aikana me olemme oppineet voittamaan pelejä. Se työ pitää tehdä mikä riittää voittoon, nyt me niin teemme ja sitä me olemme pystyneet parantamaan tämän kauden aikana. Perustaso on niin korkea, että se riittää tuomaan hyviä tuloksia, Pennanen muistuttaa.

Unelmoitu lohkovaihe on enää yhden voiton päässä.

- Ajatus tuntuu hullulta varsinkin, kun 5-0 Moldessa oli kova aloitus. Hienot kaksi kotipeliä me olemme hoitaneet ja me olemme enää yhden voiton päässä lohkosta. Uskomaton juttu. Hieno viikko on tulossa ja erittäin iso peli on ensi viikolle tulossa. Lentäminen seuraavaan liigapeliin Maarianhaminaan helpottaa meitä todella paljon ja se on tässä tilanteessa meille todella tärkeä apu seuralta, Pennanen kiittelee.

KuPS kohtaa pudotuspelivaiheen ottelussa romanialaisen Cluj'n. Ottelu pelataan Cluj'n kotikentällä 1.10.

Lisää uutisia