FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 24.9.2020

KuPS:n Erlandsen riemuitsi voitosta – ”Me ansaitsimme sen”

KuPS:n Erlandsen riemuitsi voitosta – ”Me ansaitsimme sen”

Arne Erlandsen hehkutti omiensa esitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS eteni Eurooppa-liigan pudotuspelikierroksella kaadettuaan liettualaisen FK Suduvan 2-0. KuPS:n päävalmentaja Arne Erlandsen oli syystäkin tyytyväinen pelin antiin.

Erlandsen suitsutti ottelun jälkeen omiaan.

- Olemme onnellisia voitosta, me ansaitsimme sen. Meillä oli aika hyvä kontrolli peliin ja 2-0-maalin jälkeen olo oli jo aika mukava. Olen ylpeä pelaajista, he treenaavat hyvin ja tekevät kentällä sen mitä me haluammekin ja jaksavat painaa eteenpäin, valmentaja kiitteli KuPS:n sivuilla.

- Meillä oli paljon tilanteita ja meillä oli hyvä kontrolli peliin. Suduva pelasi kuten me odotimmekin, toinen puoliaika oli meiltä parempi kuin ensimmäinen. Koko joukkue pelasi hyvin tänään ja tärkeää on saada peliminuutteja kaikille pelaajille. Meillä on paljon hyviä pelaajia, jotka tekevät hyvää työtä. Joukkue toimii hyvin kokeneiden pelaajien kuten Pennasen johdolla, päävalmentaja korosti.

Lisää uutisia