AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 24.9.2020

Hongan Murray piti tasapeliä oikeutettuna – ”Inter on aina ollut haastava vastustaja”

Hongan Murray piti tasapeliä oikeutettuna – ”Inter on aina ollut haastava vastustaja”

Tim Murray torjui jo kauden kuudennen nollapelinsä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka pelasi toisen peräkkäisen tasapelinsä, kun joukkue kohtasi vieraskentällä FC Interin. Maaleja ei ottelussa nähty, joten molemmille joukkueille saldoksi jäi yksi sarjapiste.

Yksi espoolaisjoukkueen hahmoista oli maalivahti Tim Murray, joka teki nipun tärkeitä torjuntoja ottelussa. Murray piti lopulta tasapeliä oikeutettuna tuloksena.

– Tiesimme otteluun lähtiessä, että edessä on vaikea ottelu. Inter on aina ollut meille haastava vastustaja. Meidän oli aluksi vaikea saada omaa pelirytmiämme käyntiin, mutta pelin edetessä saimme muutamia tilanteita, joista olisimme voineet sen ratkaisevan maalin tehdä. Interilläkin oli paikkoja, jotka selvitimme hyvin. Loppujen lopuksi aika oikeutettu lopputulos, sanaili toisen peräkkäisen nollapelin torjunut Murray Hongan sivuilla.

Nollapeli oli Murraylle kaiken kaikkiaan kauden kuudes.

– Totta kai kaikki, mitä joukkueen auttamiseksi voi tehdä, on tärkeää. Pitää muistaa, että puolustaminen on joukkuepelaamista. Jätkät blokkaavat paljon laukauksia ja pitävät vastustajat pois maalipaikoilta. Minä teen sitten oman osuuteni. Nollapeli tietenkin aina tyydyttää.

Hongan kausi jatkuu jo tämän viikon sunnuntaina 27.9., kun vieraaksi Tapiolan urheilupuistossa kello 18.30 alkavaan otteluun saapuu Haka

Lisää uutisia