FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 23.9.2020

"Olemme tutkineet vastustajaa tarkasti" - KuPS valmiina torstain eurocup-koitokseen

"Olemme tutkineet vastustajaa tarkasti" - KuPS valmiina torstain eurocup-koitokseen

KuPS kaatoi edelliskierroksella Slovan Bratislavan. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS isännöi torstaina Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen ottelussa liettualaista FK Suduvaa.

Kuopiolaisilla on takanaan tiivistahtinen otteluviikko ja uusi samanlainen on nyt päässyt alkamaan. Vastustajajoukkueeseen on perehdytty tarkasti alkuviikon aikana ja KuPS-pelaajat ovat valmiita uuteen kovaan taisteluun. Slovan Bratislava kukistettiin tämän kauden parhaimmalla peliesityksellä ja samalle tasolle on pystyttävä pääsemään nytkin, jotta seuraava kunnianhimoinen välitavoite onnistuttaisiin saavuttamaan.

- Me olemme tutkineet vastustajaa tarkasti. He ovat pelanneet tänä syksynä kaksi europeliä, Flora Tallinnaa ja Maccabi Haifaa vastaan ja nämä pelit toimivat meidän tietolähteinämme. Suduva on kokenut joukkue eurokentillä ja torstainen peli on tärkeä ottelu niin meille itsellemme kuin koko Suomen jalkapalloilulle. Meidän on oltava korkealla tasolla jokaisessa ottelussa, jos haluaa voittaa.

- Slovan-ottelu oli meiltä hyvä, Euroopassa pelaaminen ja siellä menestyminen on paljon vaikeampaa kuin Veikkausliigassa ja siksi meidänkin on oltava todella korkealla tasolla, KuPS:n päävalmentaja Arne Erlandsen arvioi torstaisen ottelun merkitystä.

Kuopiolaisten voimakas joukkuehyökkääminen tuottaa runsaasti maalitilanteita jokaisessa Veikkausliigaottelussa. Sama toteutui Slovan-ottelussa ja samaan pyritään torstainakin.

- Toivon mukaan niin käy. Me koetamme hyökätä mahdollisimman paljon, pelaamisessa on samalla pysyttävä hyvä tasapaino yllä. Meidän on oltava myös kärsivällisiä, päävalmentaja muistuttaa.

KuPS:n joukkue harjoittelee koko ajan kovaa ja pelaajat tekevät treeneissä tunnollisesti työtä. Kova työnteko tuottaa hyviä lopputuloksia, vaikkei joukkuepelaaminen aina yltäisikään parhaimmalle mahdolliselle tasolle. Kovakuntoiset pelaajat jaksavat pelata kovia pelejä lyhyelläkin ajanjaksolla ja jatkuva kehittyminen on keskeinen avainasia.

- Me olemme ammattilaisjoukkue ja jokainen päivä on käytettävä kehittymiseen. Sitä me myös teemme. Joka päivä meidän on oltava parhaimmillamme, työtä pitää tehdä 100-prosenttisesti ja on käytettävä hyväksi jokainen tilaisuus ja mahdollisuus kehittyä paremmaksi.

- Se on kaikkein tärkein asia, sillä käytettyjä päiviä ei saa enää takaisin. Me haluamme olla korkeimmalla mahdollisella tasolla jokainen päivä, Erlandsen korostaa.

Ottelu torstaina alkaa kello 18.30.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia