FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 22.9.2020

Riveiro kaipaa parempaa Interiltä: "Viimeksi olimme liian kilttejä"

Riveiro kaipaa parempaa Interiltä: "Viimeksi olimme liian kilttejä"

Inter isännöi Honkaa keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter isännöi keskiviikkona FC Honkaa ja lähtee kääntämään hiukan mollivoittoista kurssiaan.

Interillä on menossa selkeästi huonompi jakso. Tasaisten, mutta voitottomien vierasotteluiden jatkoksi joukkue hävisi lauantaina kotikentällään SJK:lle 0-1. Jos joistain edellisistä otteluista olisikin päävalmentaja Jose Riveiron mukaan pisteitä voinut tarttua matkaan saatua enemmän, ei Inter espanjalaisvalmentajan mukaan tällä kertaa edes ansainnut enempää.

– Emme yksinkertaisesti olleet riittävän hyviä edes unelmoidaksemme paremmasta tuloksesta. Ensimmäisen puolituntisen aikana SJK oli oikeastaan kaikessa meitä parempi. Toisella puoliajalla pelasimme paremmin, mutta SJK:lla oli toisaalta silloin jo tulos puolustettavanaan.

- Sitä paitsi ensimmäisen puoliajan jälkeen tulos olisi voinut olla tilanteiden puolesta vieläkin huonompi, Riveiro muistutti.

Päävalmentaja kaipaa joukkueeltaan herpaantumatonta keskittymistä koko ottelun ajan.

– Kovempia liigajoukkueita vastaan meidän on ymmärrettävä, että jokainen tilanne vaatii täyttä keskittymistä ja ne ovat haasteita sellaisenaan. Viimeksi olimme liian kilttejä kentällä, Riveiro harmittelee.


FC Inter - FC Honka Veritas Stadionilla keskiviikkona 23.9. kello 18.30.

Lisää uutisia