FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 22.9.2020

Ilves-lupaus siirtyy FC Kööpenhaminaan

Ilves-lupaus siirtyy FC Kööpenhaminaan

Matias Riikonen siirtyy Tanskaan.

Ilveksen 18-vuotias maalivahtilupaus Matias Riikonen siirtyy tanskalaiseen FC Kööpenhaminaan. Seurat ovat sopineet kymmenen kuukauden lainasiirrosta, joka sisältää FC Kööpenhaminan osto-option.

Ilves käytti elokuussa Riikosen sopimuksessa olleen option ja näin ollen hänellä on Ilveksen kanssa sopimus kauden 2022 loppuun saakka. Riikonen on tällä kaudella pelannut Ilveksen maalilla kuudessa Veikkausliigaottelussa ja kolmessa Kakkosen ottelussa. Kaksi vuotta sitten MYPA:sta Ilvekseen siirtynyt Riikonen kuuluu myös ikäluokkansa maajoukkuerinkiin.

- Vähän yllätyksenä tuli tämä siirto tässä vaiheessa, mutta aika Ilveksessä on kyllä kehittänyt minua todella paljon. Oman kehittymisen kannalta Ilves/2:n pelien pelaaminen kehitti todella paljon. Siellä sai hyvää oppia miesten otteluissa pelaamisesta. En tiennyt, että FC Kööpenhamina oli tarkkaillut minua niinkin paljon. Tämä selvisi minulle siinä vaiheessa, kun he ottivat yhteyttä siirtoon liittyen, Riikonen toteaa Ilveksen verkkosivuilla.

- Tanskaan lähden hyvillä mielin. Mikään ei tule ilmaiseksi sielläkään, joten kovasti täytyy painaa hommia. Kovalla työnteolla ja nöyrällä asenteella lähdetään hakemaan paikkaa seurasta, Riikonen kommentoi siirtoa tanskalaiseen suurseuraan.

Lisää uutisia