FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 22.9.2020

Ilveksen Kavén: "Positiivisin mielin lähetämme Matiaksen Tanskaan"

Ilveksen Kavén: "Positiivisin mielin lähetämme Matiaksen Tanskaan"

Matias Riikonen jatkaa uraansa Tanskassa.

Ilves kertoi tiistaina, että seuran 18-vuotias maalivahtilupaus Matias Riikonen siirtyy tanskalaiseen FC Kööpenhaminaan. Seurat ovat sopineet kymmenen kuukauden lainasiirrosta, joka sisältää FC Kööpenhaminan osto-option.

Ilveksen maalivahtivalmentaja Mikko Kavénia ei kiinnostus Riikoseen yllättänyt.

- Minua ei yllätä se, että Matias kiinnostaa kansainvälisiäkin seuroja, mutta toki yllättävän aikaisessa vaiheessa siirto on tapahtumassa. He ovat todella tarkkaan scoutanneet Matiasta pelejä seuraamalla sekä taustoja selvittäen ja ovat hyvinkin tietoisia siitä, minkälaisen maalivahdin he ovat saamassa. Matiaksella on hyvät ominaisuudet ja he kokevat pystyvänsä kehittämään niitä vielä lisää. Erittäin positiivisin mielin lähetämme Matiaksen Tanskaan, Kavén toteaa Ilveksen verkkosivuilla.

- Meillä on todella loistava harjoitteluympäristö Ilveksessä. Nuorille pelaajille Ilves/2 mahdollistaa riittävän kovien pelien pelaamisen, mikäli Veikkausliigassa ei vielä tule vastuuta. Eikä ensimmäisestä virheestä missään nimessä teilata, vaan annetaan mahdollisuus opetella pelaamista rauhassa. Matias pelasi siellä viime kaudella todella paljon ja kehittyi samalla huimin askelein. Tänä kautena hän olikin jo valmis Veikkausliigan peleihin, Kavén huomauttaa.

Lisää uutisia