FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 19.9.2020

Oliinyk iloitsee SJK:n nykyvireestä – ”Kaikki loksahtelee paikoilleen”

Oliinyk iloitsee SJK:n nykyvireestä – ”Kaikki loksahtelee paikoilleen”

Denys Oliinyk on ollut SJK:n tavoin hyvässä vireessä viime aikoina. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK porskuttaa vahvasti kolmen ottelun voittoputkessa ja matkustaa seuraavaksi lauantaina FC Interin vieraaksi. SJK:n ukrainalaishyökkääjä Denys Oliinyk on ollut Interille piikki lihassa, sillä viime kaudella hän ratkaisi kaksi ottelua SJK:n hyväksi.

Oliinyk onnistui maalinteossa FC Interiä vastaan myös viime vuonna Veritas Stadionilla, ja mies osui viime vuonna myös kotiottelussa heitä vastaan. Molemmat maalit olivat tuolloin voitto-osumia. Oliinyk oli auttamassa SJK:ta voittoon myös joukkueen edellispelissä FC Hakaa vastaan tehden SJK:n toisen maalin.

– Tuntuu, että nyt meillä kaikki loksahtelee paikoilleen ja pelaamme tällä hetkellä paljon paremmin sekä saamme myös tuloksia. Itselle on totta kai mukavaa saada maali, mutta olen onnellinen kun joukkue voittaa, sanoo Oliinyk SJK:n sivuilla.

Vaikean alkukauden jälkeen SJK on saanut peliään uomiin ja samalla hyvät tulokset ovat seuranneet. SJK onkin tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja taistelee tosissaan ylemmän loppusarjan paikasta.

– Olen koko ajan tiennyt, että meillä on hyvä joukkue ja hyviä pelaajia, joten tämä on ollut koko ajan tulossa. Se ei ole kiinni vain yksilöistä, vaan kuten sanoin, meillä on hyvä joukkue. On hyviä nuoria, jotka tekevät nousuaan huipulle ja sopivasti meitä kokeneita pelaajia ja alamme nyt toimia paremmin yhdessä joukkueena. Nyt meillä on itseluottamuskin kohdillaan.

SJK vahvistui siirtoikkunan aikana ja erityisesti argentiinalaishyökkääjä Emmanuel Ledesma on ollut liekeissä viimeistellen kaksi maalia ja syöttäen kaksi.

– Olemme saaneet myös uusia hyviä pelaajia, jotka tuovat meille entisestään lisää osaamista ja he vahvistavat meitä joukkueena. Se totta kai vie vielä vähän aikaa, että tunnemme kaikki toisiamme kentällä paremmin, mutta kuten nähtiin jo viime pelissä Hakaa vastaan, se alkaa jo toimia. Uskon, että tämä vain paranee mitä pidemmälle mennään, Oliinyk kertoo.

SJK on voittanut kolme edelliskohtaamista Interiä vastaan ja tappioton putki sinimustia vastaan on neljän ottelun pituinen.

– Siitä ainakin lähdetään, että jatkamme voittoputkea lauantaina ja hyviä tuloksia Interiä vastaan, Oliinyk toteaa.


FC Inter-SJK lauantaina 19.9. Veritas Stadionilla kello 17.00 alkaen.

Lisää uutisia