FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 18.9.2020

KuPS:n Erlandsen: "Tämä on ehkä meidän paras ottelumme tällä kaudella"

KuPS:n Erlandsen: "Tämä on ehkä meidän paras ottelumme tällä kaudella"

Arne Erlandsen iloitsi jatkopaikasta. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran kiehtovat europelit jatkuvat viikon kuluttua torstaina.

KuPS lunasti oman jatkopaikkansa torstai-illan dramaattisessa jännitysnäytelmässä, jossa kukistui slovakialainen huippujoukkue SK Slovan Bratislava. UEFA Europa Leaguen toisen karsintakierroksen kotiottelu päättyi keltamustien riehakkaaseen voitonjuhlaan rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

KuPS:n päävalmentaja Arne Erlandsen oli tyytyväinen hienoon voittoon ja jatkopaikkaan seuraavalle kierrokselle.

- Tämä oli hyvä ottelu molemmilta joukkueilta. Me voitimme ansaitusti, tämä oli erittäin hyvä ottelu. Me olemme tyytyväisiä siihen, mitä joukkue tänään esitti. Me pelasimme erittäin hyvin ja pelaajat tekivät kentällä niitä asioita mitä me halusimmekin, päävalmentaja toteaa KuPS:n verkkosivuilla.

- Me loimme paljon tilanteita erityisesti ensimmäisellä puoliajalla ja puolustuspelaaminen oli parempaa. Tämä ottelu oli täysin kansainvälistä tempoa. Pelaajat ovat kovassa kunnossa, eikä meille ole ongelma pelata tällaisia otteluita peräkkäin. Tämä on ehkä meidän paras ottelumme tällä kaudella. Me olemme tyytyväisiä joukkuepuolustamiseen ja tämä oli meiltä maksimaalisen kompakti esitys. Korkea prässi toimi hyvin ja samanlaista me haluamme esittää Veikkausliigassakin. Ensi viikolla meillä on edessämme uusi matsi ja on hyvä asia koko suomalaiselle jalkapalloilulle, että suomalainen joukkue menestyy, valmentaja kiittelee.

KuPS kohtaa viikon kuluttua torstaina liettualaisen Suduvan.

Lisää uutisia