FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 18.9.2020

Honkavaaralla pitkästä aikaa positiivinen kokoonpano-ongelma

Honkavaaralla pitkästä aikaa positiivinen kokoonpano-ongelma

Jani Honkavaaralla on lähes koko miehistö käytössään. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK pääsee lähtemään hyvistä lähtökohdista lauantaiseen otteluun FC Interiä vastaan, sillä päävalmentaja Jani Honkavaaralla on käytettävissään lähes koko miehistönsä.

SJK:n pelaajatilanne näyttää valoisalta, sillä Tuco ja Jake Jervis saattavat tehdä paluun pelaavaan kokoonpanoon ja myös Niko Markkula on kärsinyt pelikieltonsa.

– Tämä on oikeastaan sitten tammikuun ensimmäinen kerta, kun joudumme jättämään muutaman pelaajan jopa kokoonpanon ulkopuolelle. Normaalisti he mahtuisivat mukaan, kertoo Honkavaara SJK:n sivuilla.

Inter-ottelun jälkeen SJK kohtaa keskiviikkona kotonaan FC Lahden. Honkavaara pääseekin tarvittaessa kierrättämään pelaajiaan sekä jakamaan vastuuta.

– Ajattelemme kuitenkin näitä otteluita hieman pareina ja ensi viikolla on tulossa aika nopeasti sitten FC Lahti keskiviikkona, niin me myös tarvitsemme kaikkia meidän pelaajia. Selvittiin jo tuosta edellisestä kolmen pelin rutistuksesta, kun meille alkoi tulla vaihtoehtoja. Nyt tulee vielä neljä peliä kovassa tahdissa ennen maajoukkuetaukoa, Honkavaara miettii.


FC Inter-SJK lauantaina 19.9. Veritas Stadionilla kello 17.00 alkaen.

Lisää uutisia