FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 17.9.2020

Tasapeli ei tyydyttänyt FC Lahden Zeneliä – ”Emme luoneet konkreettisia maalipaikkoja”

Tasapeli ei tyydyttänyt FC Lahden Zeneliä – ”Emme luoneet konkreettisia maalipaikkoja”

Vain voitto kelpasi Ilir Zenelille. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti oli jäädä myräkän ja vastassa olleen Turun Palloseuran jalkoihin, mutta sai pelastettua tasapelin Mikko Viitikon lopussa tulleen 1-1 -tasoituksen ansiosta. Maali oli Viitikon ensimmäinen Veikkausliigassa.

FC Lahti lähti otteluun ennakkosuosikkina. Vastassa ollut TPS oli kuitenkin hankala vastus.

- Hirveästi emme luoneet konkreettisia maalipaikkoja. Olen pettynyt, koska vain kolme pistettä olisi tyydyttänyt tästä matsista. Pidettiin palloa näennäisesti, mutta ei päästy maalipaikkoihin, FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli harmitteli seuran sivuilla.

-TPS puolusti hyvin ja linjojen välissä tilat olivat pienet. Meidän olisi pitänyt pystyä saamaan pelin painopiste nopeammin TPS:n boksiin. Meillä ei ollut riittävän aggressiivisia liikkeitä ja vähän turhauduttiin, Zeneli avasi peliä.

Lisää uutisia