FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 17.9.2020

FC Hakan talviharjoitteluolosuhteet paranevat huomattavasti

FC Hakan talviharjoitteluolosuhteet paranevat huomattavasti

FC Hakan pelaajat pääsevät talvella uuteen halliin. (Kuva: Juha Tamminen)

Valkeakosken Sanomat kertoo verkkosivuillaan, että Valkeakosken uusi palloiluhalli alkaa olla viimeisiä silauksia myöten valmis.

Halli on rakennettu nimenomaan jalkapallokäyttöön. Hallissa on 55 x 95 metrin kokoinen tekonurmikenttä, joka on jaettavissa poikittaissuunnassa kahteen 42 x 55 metrin juniorikenttään.

– Isolla kentällä voidaan pelata kaikki viralliset jalkapallo-ottelut, myös FC Hakan edustusjoukkueen harjoituspelit ja Suomen cupin ottelut, mutta liigapelejä siellä ei voida pelata, Valkeakosken Palloiluhalli oy:n toimitusjohtaja Timo Kukkonen kertoo Valkeakosken Sanomille.

Samalla Kukkonen täsmentää, ettei halli täytä jalkapalloilun kansainvälisiä standardeja.

– Se on kuitenkin sillä lailla täysimittainen halli, että se täyttää kaikki ne tarpeet ja vaatimukset, joita meillä oli ja joihin meillä oli varaa, Kukkonen alleviivaa.

Valkeakosken vanha palloiluhalli oli nykyistä pienempi, ja se oli rakennettu entiseen teollisuushalliin vuokratontille. Niementiellä sijainneen hallin sisäkatto petti keväällä 2018, ja se asetettiin käyttökieltoon vielä saman vuoden syksynä.

Uusi halli sai paikkansa Kerhomajan alueelta, jossa sijaitsee muun muassa jäähalli, Kerhomajan liikuntapiste, tennishalli ja ulkotenniskenttiä. Lähistöllä on myös Kirjaslammen uimala ja hotelli, ja alueelle on tulossa myös katukoripallokenttä.

Lisää uutisia