FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 16.9.2020

TPS:n Johansson: "Nyt on haastava kierros edessä"

TPS:n Johansson: "Nyt on haastava kierros edessä"

Jonatan Johanssonin TPS pelaa kolme vieraspeliä putkeen. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS:n kolmen ottelun mittainen haastava vierasottelukiertue alkaa torstaina Lahdesta. Sen jälkeen edessä ovat vielä Helsinki ja Tampere, ennen kuin SJK saapuu seuraavaksi vierailulle Turkuun lokakuun puolella.

- Nyt on haastava kierros edessä, olisin totta kai halunnut enemmän pisteistä näistä kahdesta viimeisestä kotiottelusta. Puolustuspelimme on kuitenkin toiminut on koko ajan pääsääntöisesti ihan hyvin, muoto kentällä on pitänyt ja pystymme iskemään ketä tahansa vastaan takaisin. Nyt mennään yhdessä joukkueena, taistellaan ja isketään, kun paikka on, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson vakuuttaa seuransa verkkosivuilla.

TPS ja FC Lahti kohtasivat jo heinäkuun lopussa Turussa ja silloin pinnat matkasivat vieraille lukemin 1-3. TPS:n uusi päävalmentaja Jonatan Johansson oli tuolloin saapunut juuri Turkuun, mutta hänen ollessa vielä karanteenissa, päävalmentajavastuussa oli ensimmäistä kertaa Veikkausliigatasolla Joonas Laurikainen.

- FC Lahti on hyvä joukkue ja se prässää erityisen hyvin. Joukkueessa on taitoa ja hyviä yksilöitä. Lahden tilannevaihdot ovat erittäin laadukkaita ja meidän pitää saada vielä ne omat syötöt kohdalleen, Johansson pudottelee.

FC Lahti-TPS Lahden stadionilla torstaina 17.9. kello 18.30.

Lisää uutisia