AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.37 // 16.9.2020

Billy Ions jättää SJK:n - hyökkääjä palaa kotimaahansa Englantiin

Billy Ions jättää SJK:n - hyökkääjä palaa kotimaahansa Englantiin

Billy Ionsin pitkä rupeama SJK:ssa päättyy. (Kuva: Juha Tamminen)

Hyökkääjä Billy Ions ja SJK ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisellä sopimuksella. Ions aikoo palata kotimaahansa Englantiin, eikä ole siten enää mukana loppukauden otteluissa.

SJK osti Ionsin kauden 2016 elokuussa PS Kemista ja Ions on siitä lähtien edustanut SJK:ta. Viime vuosina kuitenkin pahat loukkaantumiset ovat vaikuttaneet peliuraan ja pelit ovat jääneet vähiin. Vielä kaudella 2017 Ions oli SJK:n paras maalintekijä 12 Veikkausliigamaalillaan sekä kahdella Suomen Cupin osumalla.

– Haluan kiittää kaikkia minulle vuosien varrella tukensa osoittaneita henkilöitä sekä uskollisia SJK:n kannattajia, jotka ovat seisoneet joukkueemme takana niin hyvinä kuin huonoina aikoina, sanoo nyt SJK:n jättävä Billy Ions.

Viidettä kauttaan SJK:ssa tällä kaudella pelannut, 26-vuotias Ions ja SJK tekivät viime talvena pelaajasopimuksen, kesken pitkän kuntoutusprosessin. Ions toipui pelikuntoon ja hän on pelannut Veikkausliigassa tällä kaudella 9:ssä ottelussa ja näiden lisäksi kolmessa Ykkösen ottelussa. I

onsin viimeiseksi otteluksi SJK:ssa jäi HJK:ta vastaan pelattu vierasottelu elokuussa. Sen jälkeen hän on pelannut kolme ottelua SJK Akatemian joukkueessa Ykkösessä.

vko.24 // 16.6.2021
vko.24 // 15.6.2021
Lisää uutisia