FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 15.9.2020

"Pitää antaa arvoa tälle pisteelle" - Jose Riveiro odottaa pääsyä taas kotiyleisön eteen

"Pitää antaa arvoa tälle pisteelle" - Jose Riveiro odottaa pääsyä taas kotiyleisön eteen

Jose Riveiro oli osin tyytyväinen pisteeseenkin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter ei onnistunut murtamaan kotijoukkue HIFK:n tiivistä puolustuslinjaa maanantaina Bolt Areenalla Helsingissä.

Näin olleen pisteet jaettiin 0-0 tuloksella.

– Ei ole koskaan helppoa pelata syvällä puolustavaa joukkuetta vastaan. Pelitilaa on vaikeaa löytää linjojen välistä ja selustasta. Tänään emme olleet tarpeeksi täsmällisiä. Ensimmäisellä jaksolla saimme joitakin tilanteita luotua, mutta emme saaneet tehtyä maaleja, pohti Interin päävalmentaja Jose Riveiro pelin jälkeen.

Vaikka Inter-leirissä ei oltu missään nimessä tyytyväisiä tasapelipisteeseen, halusi päävalmentaja Riveiro antaa pisteelle arvoa.

– Meidän pitää antaa arvoa tälle pisteelle, vaikka haluamme voittaa jokaisen ottelumme. Olisimme aivan hyvin voineet hävitä ottelun yhteen erikoistilanteeseen tai heidän vastahyökkäykseen. Keskittymisemme kuitenkin piti hyvin loppuun asti, muistutti Riveiro.

HIFK-peli päätti Interin viiden vierasottelun putken Veikkausliigassa.

– Meillä on takana viiden vierasottelun putki, mikä on sinänsä aika ihmeellistä. Yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota on kohtalainen saavutus näistä, jos ne olisivat olleet pitkällä aikavälillä.

- Olemme kuitenkin voittaneet kaikki kotipelimme. Nyt meillä on edessä jälleen kotiotteluita, mikä helpottaa luonnollisesti pisteiden hankkimista, päätti Riveiro.

Lisää uutisia