AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.37 // 14.9.2020

​"Jatkoimme viimeiseen peliminuuttiin saakka" – KuPS-luotsi Erlandsen kiitteli joukkuettaan

​"Jatkoimme viimeiseen peliminuuttiin saakka" – KuPS-luotsi Erlandsen kiitteli joukkuettaan

Arne Erlandsen oli tyytyväinen KuPS:n taisteluun. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS nousi vaikeuksien kautta maukkaaseen 2-1-voittoon FC Lahden vieraana maanantaina.

KuPS-joukkue rynnisti maanantain ottelussa tuttuun tyyliinsä koko joukkueen voimalla ja sitkeä yrittäminen tuotti lopuksi hienon ja ansaitun palkinnon.

- Olemme onnellisia voiton johdosta. Joukkue teki paljon töitä voiton eteen, me loimme paljon paikkoja ja onnistuimme voittamaan, päävalmentaja Arne Erlandsen tiivisti illan jännittävän pelin.

- Lahti sai alussa maalin ja heillä oli siinä tilaisuus tehdä toinenkin. Se ei ollut meiltä kovin hyvä tulo sisään tähän peliin, pelaajat jatkoivat työntekoa ja me tulimme takaisin. FC Lahden vastahyökkäykset olivat meille vaikeita ensimmäisellä puoliajalla, tämä oli tyypillinen vaikea vieraspeli.

KuPS:n joukkue osoitti Lahdessa jälleen kovaa taisteluhenkeään hyökkäämällä toisella puoliajalla voimakkaasti viimeiseen peliminuuttiin asti.

- Niin me haluamme tehdäkin. Joskus se on vaikeampaa jatkaa yrittämistä, tänään me loimme paljon tilanteita ja onnistuimme lopussa tekemään voittomaalin. Joukkueen taisteluhenki on hyvä ja pelaajat osoittivat hyvää asennetta. Me haluamme tietenkin voittaa jokaisen pelimme, vieraissa on aina vaikeampaa voittaa.

- Me jatkoimme omaa työntekoamme viimeiseen peliminuuttiin saakka, pelaajat osoittivat kärsivällisyyttä, tekivät kovasti töitä ja juoksivat paljon mikä toi meille ansaitun voiton, päävalmentaja kiitteli hyvin taistellutta pelaajistoaan.

Lisää uutisia