AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.37 // 14.9.2020

Ilir Zeneli pettyi tappioon – ”Jäi tietysti huono maku”

Ilir Zeneli pettyi tappioon – ”Jäi tietysti huono maku”

Ilir Zeneli harmitteli menetettyä johtoa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti menetti johtoasemansa, kun KuPS nousi toisella puoliajalla 2-1-voittoon. Tappio kismitti luonnollisesti lahtelaisten päävalmentaja Ilir Zeneliä, mutta löysi omiensa pelaamisesta myös hyviä asioita.

Ottelun jälkeen FC Lahden Zeneli oli pettynyt johtoaseman sulamiseen. Hän ei ollut tyytyväinen joukkueensa tekemiseen maalipaikoissa. Zeneli kuitenkin näki, että Lahti pystyi pitämään vierailijat poissa maalipaikoilta ensimmäisen jakson ajan.

- Minulle jäi tästä tietysti huono maku, koska hävisimme kotona. Tämä oli kolmas peli putkeen, jossa menetämme johdon. Emme olleet tarpeeksi kliinisiä maalipaikoissa ensimmäisellä jaksolla. Pidimme kuitenkin KuPS:n pois maalipaikoilta. Toisella jaksolla teimme pari pientä virhettä ja KuPS rankaisi. Emme voi kuitenkaan lähteä kotona pelkäämään ja peruuttelemaan, sillä se tarttuu helposti koko joukkueeseen. Joukkueessa oli havaittavissa vielä vähän väsymystä. Nyt käsittelemme tämän nopeasti alta ja lähdemme voittamaan torstain ottelua, Zeneli kertoi lahtelaisten sivuilla.

FC Lahti on sarjassa 14 pelatun ottelun jälkeen kahdeksantena. Seuraavana Lahti kohtaa Turun Palloseuran. Ottelu pelataan jo torstaina Lahden stadionilla.

Lisää uutisia