FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 14.9.2020

​IFK-luotsi Syberyjski pettyneenä tasapeliin: "Tuntuu surkealta"

​IFK-luotsi Syberyjski pettyneenä tasapeliin: "Tuntuu surkealta"

Vain voitto jäi puuttumaan Lukas Syberyjskiltä. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn lähti kotimatkalle Turusta maanantaina taskussa 1-1-tasapeli TPS:aa vastaan, mutta kovin iloiset mielet joukkueessa eivät olleet.

IFK oli voitossakin kiinni vaihdosta kentälle tulleen Dmytro Bilonogin ensimmäisellä Veikkausliigamaalilla, mutta toinen vaihtomies Olawale Tehe pelasti TPS:lle pisteen. Grönvitt-luotsi Lukas Syberyjski oli tulokseen pettynyt.

- Nyt tuntuu surkealta, Syberyjski tiivisti.

- Sen takia, ettemme päässeet kotimatkalle kolmen pisteen kanssa. Avausjakso oli meiltä yksi kauden parhaista ja toisella jaksolla vain odotimme, että maali tulee. Sitten emme pystyneet kuitenkaan sinetöimään ottelua. Niin yksinkertaista se on.

Syberyjski teki ottelussa kaikki viisi vaihtoa ja tämä kenties hiukan sekoitti joukkueen pelaamista lopussa. Syy oli toki selvä eli pelaajien kierrätys tiiviissä ottelutahdissa.

- On helppoa olla jälkiviisas, aina on. Tällä kertaa teimme tämän päätöksen, tai minä tein. Selvää on että sillä oli vaikutuksensa.

Tulos oli pettymys, mutta pelillisesti ottelussa oli paljon hyvää. Erityisesti Syberyjski kiitteli puolustuslinjaansa.

- Haluan antaa ekstraplussan Kalle Tamille, Mikko Sumusalolle, Gustaf Backalidenille ja Aapo Mäenpäälle. Millaisen ottelun he pelasivatkaan.

- Puolustus oli jälleen todella, todella hyvä.

Lisää uutisia