FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.36 // 13.9.2020

"Ilvestä vastaan ei saa koskaan mitään ilmaiseksi" - Koskela tyytyväinen voittoon

"Ilvestä vastaan ei saa koskaan mitään ilmaiseksi" - Koskela tyytyväinen voittoon

Pisteet Tampereelta maistuivat Toni Koskelalle. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK palasi voittojen tielle hakemalla sunnuntaina täydet pisteet Ilvekseltä niukan 2-1-voiton myötä.

Tasaisessa väännössä ei tekopaikoilla juhlittu, mutta Klubi käytti harvat omansa isäntiä tehokkaammin. Voiton myötä HJK kasvatti sarjajohtonsa viiteen pisteeseen, joskin kaksi ottelua toisena olevaa KuPSia enemmän pelanneena.

– Jos torstaina aloitettiin peli hyvin, niin tänään päästiin peliin mukaan todella hitaasti ja ensimmäisestä kunnon hyökkäyksestä tehtiin maali, analysoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela ottelun jälkeen.

– Toisella jaksolla parannettiin pelaamista kaikella tavalla ja näytti, että otetaan rutiinivoitto, mutta yllättävän maalin jälkeen Ilves sai luonnollisesti lisää virtaa ja jouduttiin puolustamaan paljon pitkiä palloja boksiin. Hoidettiin kuitenkin boksin puolustaminen hyvin läpi ottelun eikä Ilveksellä ei ollut yhtään selvää maalipaikkaa koko pelin aikana.

Voitosta HJK joutui taistelemaan loppuun saakka ja pisteet maistuivat Koskelalle poikkeuksellisen maukkailta.

– Oli itsestään selvää, että torstain derbyn jäljiltä ollaan fyysisesti ja henkisesti väsyneitä. Ajatellen sitä ja Ilvestä vastustajana, jota vastaan ei ikinä saa mitään ilmaiseksi, niin hoidettiin tänään, ei välttämättä kauneimmat, mutta sitäkin arvokkaammat kolme vieraspinnaa, totesi Koskela.

Lisää uutisia