AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.36 // 12.9.2020

Hakan Markkanen odottaa hyvää kamppailua – ”Molemmilla on hyvä momentum menossa”

Hakan Markkanen odottaa hyvää kamppailua – ”Molemmilla on hyvä momentum menossa”

Eero Markkanen lähtee hyvässä vireessä SJK:n kimppuun. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka kohtaa lauantaina kotikentällään SJK:n. Molemmat joukkueet pääsevät otteluun hyvistä lähtökohdista, sillä SJK lähtee otteluun kaksi voittoa alla ja Hakalla on takanaan maukas vieraspelireissu Turkuun. Hakan hyökkääjä Eero Markkanen odottaakin tasokasta peliä joukkueiden välillä.

Haka nappasi edellisottelussaan kauden toisen voittonsa. Molemmat voitot ovat tulleet vieraskentällä ja nyt tavoitteena on avata voittotili myös kotikentällä.

- Olemme päästäneet kotona liian helposti maaleja omiin. Emme saa päästää vastustajia maalipaikoilla ja meidän pitää onnistua omista paikoistamme, Markkanen käy läpi voiton avaimia Hakan sivuilla.

SJK:n alkukausi on ollut odotuksiin nähden tahmea. Mestarivalmentaja Jani Honkavaaralla on käsissään nimekäs nippu, mutta vasta viime aikoina joukkueen peli on lähtenyt rullaamaan. Seinäjokelaiset matkaavatkin Valkeakoskelle voitot RoPS:sta ja FC Interistä taskussaan.

- Tiukka peli tulossa ja heilläkin on hyvä voitto alla. Molemmilla on hyvä momentum menossa ja hyvä fiilis. Tämä on varmasti sellainen ottelu, johon molemmat lähtevät sillä mielellä, että voivat voittaa sen.

Molemmat joukkueet pelasivat edelliskerran keskiviikkona, joten lepoaikaa ei ole kuin muutama päivä. Se ei Markkasen mukaan ole kuitenkaan ongelma.

- Eipä tuo haittaa, kun molemmilla on sama tilanne. Jos toisella olisi viikon tauko ja meillä vain pari päivää, niin sillä olisi merkitystä, mutta nyt lyhyt tauko ei haittaa.


Hakan ja SJK:n välinen ottelu alkaa Tehtaan kentällä kello 17.00.

Lisää uutisia