AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 11.9.2020

"Mukava lähteä nyt Valkeakoskelle" – SJK:ssa positiiviset tunnelmat

"Mukava lähteä nyt Valkeakoskelle" – SJK:ssa positiiviset tunnelmat

SJK matkaa Tehtaan kentälle hyvillä fiiliksillä. (Kuva: Juha Tamminen)

Kaksi voittoa alla ja SJK-leirissä tunnelmat ovat sen myötä kääntyneet nousuun. Lauantaina edessä on vierasottelu FC Hakaa vastaan.

SJK taisteli keskiviikkona komean 3-2-voiton FC Interistä ja päävalmentaja Jani Honkavaaran mukaan kohti seuraavaa ottelua on nyt hyvä katsoa.

– Tässä on mukava lähteä nyt Valkeakoskelle. Olemme edellisen pelin jo aika lailla käsitelleet sekä nollattu ja kaikki energia käytetään palautumiseen; "Honsu" miettii.

- Tämä on aika haasteellinen väli, kun on vain kaksi päivää välissä. Perjantaina pitäisi vetää jo valmistava harjoitus, niin ei ole helppoa. Onneksi reissu on lyhyt, eikä tarvitse mennä päivää aikaisemmin paikalle, niin saadaan kotona nukkua ja se jeesaa tässä aika paljon.

Samalla Honkavaara myöntää, että Hakalla haasteet ovat vähintään samanmoiset.

- Meillä oli kotipeli ja Haka taas oli Turussa nurmella, niin se hiukan sataa sitten meidän laariin. Mutta sama kaksi päivää myös heillä. Mennään sinne jatkamaan.

Tiiviissä tahdissa korostuu Honkavaaran mukaan yksilötason palautuminen ja vire.

– Ennen kaikkea nyt pitää vain katsoa tarkkaan, missä vireessä tietyt pelaajat ovat tuon keskiviikon pelin jälkeen. Ei me välttämättä koskaan haluta isosti muuttaa kokoonpanoa, mutta samalla emme halua tietenkään ottaa mitään riskejä.

- Jos on pientäkin ongelmaa tai mitään riskiä, niin ei me näitä pelejä riskillä pelata. Pelejä on vielä kuitenkin edessä. Nyt on hyvä hetki käyttää sitten koko pelaajarosteria, kertoo Honkavaara.


FC Haka - SJK Tehtaan kentällä lauantaina 12.9. kello 17.00.

Lisää uutisia