AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 9.9.2020

Mika Ojala liittyy Ruudun Veikkausliiga-studion asiantuntijaraatiin

Mika Ojala liittyy Ruudun Veikkausliiga-studion asiantuntijaraatiin

Kuva: Nelonen/ Tuula Ulla

Teron Karhun isännöimät Veikkausliiga-studiot saavat uuden vahvistuksen suoraan pelikentiltä, kun Mika Ojala liittyy asiantuntijaraatiin huomisessa HIFK–HJK-matsissa.

Ojala nähdään jatkossa studioissa Marko Rajamäen ja Pekka Lagerblomin rinnalla.

Mika Ojala on tehnyt mittavan uran Veikkausliigassa. Kolmena eri ajanjaksona FC Interissä pelanneella ja vuonna 2008 Veikkausliigan mestaruuden voittaneella Ojalalla on tilillään yhteensä 323 Veikkausliiga-ottelua, joissa hän on tehtaillut 87 maalia ja 90 syöttöä.

- Olen erittäin innoissani ja onnellinen siitä, että saan liittyä mukaan jo valmiiksi vahvaan tiimiin. Toivon, että saan hyödynnettyä omaa kokemustani ja intohimoa pelikentiltä nyt sen ulkopuolella. Futis on laji, jota rakastan, joten on mahtavaa saada jatkaa sen parissa nyt erilaisessa roolissa. Odotan, että pääsen haastamaan itseäni ja oppimaan uusia asioita erilaisessa ympäristössä, Ojala kertoo.

Studiorooli ei välttämättä tarkoita sitä, että Ojala olisi luopumassa paikastaan pelikentän puolella.

- Tavoite oli löytää sopiva seura ja paikka, jossa jatkaa pelaamista, mutta sellaista ei vielä löytynyt. Jos tulevaisuudessa kuitenkin tulee mahdollisuus pelata mielenkiintoisessa joukkueessa ja projektissa, olen ehdottomasti avoin sen suhteen. Aika näyttää, Ojala kommentoi.

Veikkausliiga-studioita isännöi Tero Karhu ja Ojalan lisäksi asiantuntijoina jatkavat Marko Rajamäki ja Pekka Lagerblom. Studioihin tehtiin tälle kaudelle paljon muutoksia, jotka on otettu positiivisesti vastaan.

- Tälle kaudelle uusittu studio -ja makasiinityyppinen Onside-konsepti on kerännyt jo nyt paljon kiitosta ja on huikeaa, että Mika hyppää loppukauden vahvistukseksi. Veikkausliiga-legendan statuksella ja kovien paikkojen kokemuksellaan Mika pystyy varmasti tuomaan oman ison panoksensa loppukauden studioihin, Nelosen vastaava tuottaja Tuomas Saarela kertoo

Lähde: Nelosen tiedote
Lisää uutisia