AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 8.9.2020

​SJK:n Nikko Boxall: "Uudet kaverit sopeutuneet hyvin joukkueeseen"

​SJK:n Nikko Boxall: "Uudet kaverit sopeutuneet hyvin joukkueeseen"

Nikko Boxall uskoo SJK:n vain parantavan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK jatkaa pistemetsästystään keskiviikkona kotiyleisön edessä, kun vieraaksi OmaSp Stadionille saapuu FC Inter.

Edellisestä RoPS-ottelusta SJK:lta puuttui korttitilin täyttymisen vuoksi pelikiellossa ollut Nikko Boxall, joka palaa nyt mukaan riveihin.

– Olen innoissani, kun pääsen takaisin mukaan. Ei ole koskaan kiva olla pelikiellossa, mutta puolustajana näitä kortteja silloin tällöin tulee ja se on ihan normaalia, että joskus ollaan pelikiellossa, sanoo SJK-puolustaja Boxall.

RoPS-ottelusta SJK nappasi ilman Boxalliakin kauan kaivatun voiton.

– Kaikki odotti, että voitamme RoPS:n edellisessä pelissä, mutta mielestäni se oli hyvä näyttö meidän joukkueeltamme. Meillä on hyvä pelaajaryhmä täällä ja pystymme hoitamaan nämä ottelut. Siksi kolme pistettä siitä ottelusta oli tärkeä juttu.

- Itselleni ei ole edes väliä, kuka sen pelin meille kentällä hoitaa, kunhan vain hoidamme ne. Nyt kun kuitenkin pääsen taas mukaan, niin jatkan siitä mihin jäin, eli annan kaikkeni joukkueelle ja toivon, että nyt kun otimme sen kaivatun voiton, niin pystymme ottamaan lisää voittoja tulevaisuudessa, Boxall kertoo.

SJK on syksyn kynnyksellä vahvistanut rivejään kolmella uudella pelaajalla. Hyökkäyspään Jake Jervis ja Emmanuel Ledesma, ovat jo ehtineet pelatakin kahdessa ottelussa. Heidän lisäksi mukaan liittyi brasilialaispuolustaja Murilo.

– Uudet kaverit ovat mielestäni sopeutuneet joukkueeseen hyvin ja he ovat myös sitoutuneita auttamaan meitä tavoitteissamme. Koko joukkueessa ja seurassa on nyt aika positiivinen vire. Myös tämä pieni tauko teki hyvää, kun moni sai parannella pikku kolhujaan. Loukkaantumiset kuuluvat tähän lajiin ja monesti pelaajat vaihtuvat rinnalla.

- Mutta luotamme toisiimme ja tuemme toisiamme, niin silloin ei ole väliä, vaikka pelikaveri vieressä välillä vaihtuu. Uskon, että kun pysymme positiivisina ja kaikki tekevät kentällä parhaansa, niin tuloksetkin tulevat, uskoo Boxall.


SJK - FC Inter OmaSp Stadionilla keskiviikkona 9.9. kello 18.30.

Lisää uutisia