AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 6.9.2020

​"Olen valmis jos kutsu käy" – Nikolai Alho valmiina vastuuseen Irlantia vastaan

​"Olen valmis jos kutsu käy" – Nikolai Alho valmiina vastuuseen Irlantia vastaan

Nikolai Alho kehuu tunnelmaa Huuhkajissa. (Kuva: FAI)

HJK:n Nikolai Alho on yksi Veikkausliigapelaajista Huuhkajien matkassa Nations Leaguen avauksessa ja nälkä pelata on kova.

Torstain Wales-ottelun Alho seurasi vaihtopenkiltä, mutta sunnuntaina Irlantia vastaan saattaa olla toisin päävalmentaja Markku Kanervan vihjattua muutoksista avaukseen.

- Minulla on alla yksi A-maaottelu ja siitäkin on jo aikaa. Pitkään olen odottanut tätä ja tehnyt kovasti töitä, että se sauma tulisi. Kiva olla nyt täällä, mutta se ei riitä, totta kai haluan myös pelata, Alho sanoi lauantaisessa lehdistötilaisuudessa Dublinissa.

- Jos kutsu käy kentälle, niin olen valmis.

Huuhkajiin on ollut helppo tulla Alhon mukaan.

- Joukkueessa on tosi hyvä tunnelma ja minullekin oli tosi helppoa tulla tänne. Paljon on tuttuja ja paljon pelaajia, joita vastaan on pelannut. Tekeminen on tosi korkealla tasolla sekä kentällä että sen ulkopuolella ja sekin auttaa.

Wales-tappio ei ole saanut Huuhkajien siipeä maahan, vaan Alhon mukaan ennemminkin päinvastoin.

- Ylipäänsä fiilis on hyvä, vaikka kaikki olivat totta kai pettyneitä tappioon, mutta ei se ole sen enempää näkynyt. Ennemminkin vain tullut sellaista draivia, että tästä pitää parantaa ja totta kai haluamme voittaa näitä pelejä.

Lisää uutisia